Συχνές Ερωτήσεις

 • Πως μπορώ να κάνω δημιουργία νέου λογαριασμού;

  Για τη δημιουργία λογαριασμού απαιτείτε η εγγραφή σας εδώ με ένα username και password που θα επιλέξετε εσείς.Στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλώσετε θα σας έρθει ο κωδικός ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.
  Για να μπορέσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία πρέπει να αγοράσετε μονάδες με έναν από τους αυτούς τους τρόπους και να μας τηλεφωνήσετε στο 2321026722 ή να μας στείλετε e-mail στο onlinesms.gr@gmail.com για να προστεθούνε οι μονάδες στο λογαριασμό σας
 • Μέχρι πόσα SMS μπορώ να στείλω με το πάτημα ενός κουμπιού;

  Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό της αποστολής των μαζικών SMS.
 • Τι μέγεθος μπορούν να έχουν τα μηνύματα μου (SMS);

  Τα μηνύματα σας μπορούν να έχουν μέγεθος μέχρι και 160 χαρακτήρες (1 SMS). Πληκτρολογώντας το μήνυμά σας στην φόρμα θα σας εμφανίζεται το πλήθος και θα μπορείτε να ελέγχετε τον αριθμό των χαρακτήρων.
 • Τι είναι το όνομα αποστολέα;

  Είναι το όνομα το οποίο εμφανίζεται στο κινητό του παραλήπτη σαν αποστολέας του μηνύματος και το οποίο έχετε πληκτρολογήσει εσείς στη φόρμα αποστολής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι 11 λατινικοί χαρακτήρες (γράμματα) περιλαμβάνοντας κάτω παύλα (_) και τελεία (.). Δεν χρησιμοποιούνται ελληνικοί χαρακτήρες, δεν επιτρέπονται κενά και ο αποστολέας δεν μπορεί να ξεκινάει με αριθμό. Ακόμα και αν γράψετε στα ελληνικά αυτόματα μετατρέπονται σε λατινικούς χαρακτήρες.
 • Μπορώ να έχω αναφορά παράδοσης των SMS που στέλνω;

  Κάθε φορά που κάνετε μια αποστολή SMS, σας αποστέλλεται ένα email (στο λογαριασμό email που έχετε δηλώσει στο πεδίο της φόρμας) περιλαμβάνοντας την αναφορά παράδοσης (σε πόσους παραλήπτες πήγαν τα μηνύματα), το συνολικό κόστος της αποστολής και τον κωδικό αναφοράς της συγκεκριμένης αποστολής που είναι μοναδικός.
 • Μπορώ να κάνω προγραμματισμένες αποστολές SMS;

  Mπορείτε να κάνετε προγραμματισμένες αποστολές επιλέγοντας την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θέλετε να γίνει η αποστολή από τη φόρμα. Ο χρονοπρογραμματισμός αποστολής γίνεται με βάση την ώρα Ελλάδος (GMT+02).
 • Μπορώ να έχω τιμολόγιο/απόδειξη για τις αγορές μου;

  Με κάθε αποστολή SMS υπάρχει η δυνατότητα να εκδοθεί απόδειξη ή τιμολόγιο από την εταιρεία στα στοιχεία στα οποία επιθυμείτε και σας αποστέλλεται ταχυδρομικώς εντός ολίγων ημερών από την ημέρα της συναλλαγής. Οι εκδόσεις τιμολογίων μπορούν να ρυθμιστούν και κατόπιν συμφωνίας, ανάλογα με το είδος της συνεργασίας.
 • Υπάρχει χρονική δέσμευση αποστολής των SMS;

  Για να αποστείλετε SMS θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία στην κεντρική φόρμα της υπηρεσίας. Το σύστημα θα δημιουργήσει ένα κουπόνι (διάρκειας 24 ωρών) και θα αποστείλει τον κωδικό του μαζί με πληροφορίες εξόφλησης στο email που δηλώσατε. Αν η πληρωμή δεν πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών, τότε το σύστημα διαγράφει αυτόματα το κουπόνι χωρίς να γίνει κάποια αποστολή. Η αποστολή των SMS θα πραγματοποιηθεί ΕΦΟΣΟΝ το κουπόνι είναι εξοφλημένο. Αν δεν ορίσετε χρονοπρογραμματισμό, η αποστολή θα ξεκινήσει με την ενεργοποίηση του κουπονιού, δηλαδή μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή.
 • Τρόποι πληρωμής

  Η πληρωμή γίνεται με αποστολή χρημάτων μέσω PayPal ή με τραπεζική κατάθεση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 • Πώς μπορώ να έχω υποστήριξη;

  Το Online SMS παρέχει υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. Τα αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε στο σύνδεσμο Επικοινωνία.
 • Χρειάζεται εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή μου;

  Όχι, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγκατάσταση λογισμικού. Εσείς απλά διαχειρίζεστε από τον browser σας (π.χ. Internet Explorer, Firefox, κ.λπ.) την εφαρμογή μέσα από τη διεύθυνση http://www.onlinesms.gr/site/.
Τηλέφωνo εξυπηρέτησης
23210 26722
E-mail εξυπηρέτησης