Χαρακτηριστικά

Καθορισμός αποστολέα

Ορίζετε εσείς το όνομα του αποστολέα του μηνύματος πριν την αποστολή, γράφοντας την επωνυμία της επιχείρησής σας ή το όνομά σας. π.χ. Από: Online SMS. Έχετε δικαίωμα να προσθέσετε έως 11 χαρακτήρες ή 16 αριθμούς.

Κάλυψη δικτύων

Δυνατότητα αποστολής SMS προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε Ελλάδα και Κύπρο. (Cosmote, Vodafone, Wind, Q)

Πρόσβαση από οποιαδήποτε Υπολογιστή

Η υπηρεσία Online SMS σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το λογαριασμό σας και να στέλνετε SMS από οποιοδήποτε υπολογιστή διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Δωρεάν Χρήση

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και δεν απαιτεί κόστος ενεργοποίησης και εγκατάστασης. Το μόνο που αγοράζετε είναι credits, τα οποία δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε.

Αναφορές Παράδοσης

Αναφορές παράδοσης και ιστορικό μηνυμάτων μέσα από τη διαχείριση του λογαριασμού για να βλέπετε τα μηνύματα που παραδόθηκαν, αλλά και να ελέγχεται τη συνολική κίνηση του λογαριασμού για τα μηνύματα που στείλατε.

Προστασία από Διπλοεγγραφές

Το σύστημα του Online SMS προστατεύει από διπλοεγγραφές τον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να προσθέσετε έναν αριθμό ο οποίος υπάρχει ήδη, το σύστημα δεν θα τον προσθέσει.

Δημιουργία Ομάδων-Γκρουπ

Μέσα από τον λογαριασμό σας, έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε όσες ομάδες-γκρουπ θέλετε, έτσι ώστε να ομαδοποιήσετε τις επαφές σας για πιο στοχευμένη επικοινωνία αλλά και οικονομία.

Προγραμματισμός Αποστολής

Προγραμματίστε συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θέλετε να στείλετε το SMS και το σύστημά μας θα το κάνει αυτόματα. Ακόμη κι αν δεν είστε διαθέσιμος εκείνη τη στιγμή, το μήνυμά σας θα φτάσει στους παραλήπτες που επιθυμείτε.

Διαγραφή Ανενεργών Αριθμών

Επειδή οι αριθμοί αλλάζουν συχνά και κάποιες συνδέσεις καταργούνται, σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαγράψετε από τη βάση πελατών σας πιθανούς ανενεργούς αριθμούς. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα και διατηρείτε μια αποδοτική βάση πελατών.

Πρότυπα κείμενα για SMS

Δυνατότητα αποθήκευσης του μηνύματος ως πρότυπο για αυτόματες μελλοντικές αποστολές.
Τηλέφωνo εξυπηρέτησης
23210 26722
E-mail εξυπηρέτησης