Μαζικές αποστολές SMS

Η υπηρεσία μαζικής αποστολής μηνυμάτων SMS σε κινητά τηλέφωνα έχει αποδειχθεί από τις κορυφαίες μορφές πληροφόρησης, διαφήμισης και επικοινωνίας. Και αυτό γιατί είναι από τους πιο οικονομικούς και αποδοτικούς τρόπους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες:

• 94% των SMS διαβάζονται

• 23% των SMS προωθούνται

• 15% των ανθρώπων ανταποκρίνονται


Πλεονεκτήματα SMS marketing

Άμεση επικοινωνία

Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, όχι μόνο ως ένα απλό μέσο επικοινωνίας αλλά, επίσης, ως επαγγελματικό εργαλείο. Όποιο κι αν είναι το target group στο οποίο απευθύνεστε, η παράδοση και ανάγνωση των μηνυμάτων σας θα γίνεται σχεδόν αμέσως.

Σύγχρονο προφίλ

Κάποτε, η δυνατότητα αποστολής μαζικών SMS ήταν προνόμιο αποκλειστικά των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών. Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε κι εσείς τα οφέλη των νέων τεχνολογιών, να διαμορφώνετε και να προβάλετε ένα πιο φρέσκο, σύγχρονο προφίλ για την εταιρία ή την επιχείρησή σας.

Στοχευμένη προσέγγιση

Η στοχευμένη αποστολή μηνυμάτων προφυλάσσει την αλόγιστη και αχρείαστη ενημέρωση σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στο επιθυμητό target group. Στείλτε μαζικά SMS σε ομάδες παραληπτών που καθορίζετε εσείς, με βάση δημογραφικά και καταναλωτικά κριτήρια.

Οικονομία

Η στρατηγική της μαζικής αποστολής μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα, σας επιτρέπει να πουλήσετε, να ερευνήσετε ή απλά να ενημερώσετε τους πελάτες σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, με πολύ χαμηλό κόστος. Αν συγκρίνετε το κόστος με τα παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας, πιθανόν θα εκπλαγείτε!

Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

Σε αντίθεση με τα έντυπα μέσα, η προώθηση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων SMS δεν περιορίζεται από γεωγραφικά όρια. Έτσι, έχετε την ελευθερία να προσεγγίσετε άμεσα τους πελάτες σας, ανεξάρτητα από το μέρος στο οποίο βρίσκονται.

Οικολογική συνείδηση

Καθημερινά πετάμε αμέτρητα διαφημιστικά φυλλάδια και φακέλους που δεν διαβάζουμε ποτέ. Με την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων SMS, βοηθάτε τη μείωση των απορριμμάτων και προστατεύετε το περιβάλλον. Ταυτόχρονα, βοηθάτε και την ανάπτυξη της εταιρίας σας, αφού τα μηνύματά σας παραμένουν αποθηκευμένα στις συσκευές των παραληπτών.
Τηλέφωνo εξυπηρέτησης
23210 26722
E-mail εξυπηρέτησης